Информације везане за упис осмака

КАЛЕНДАР АКТИВНОСТИ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ЗАВРШНОГ ИСПИТА ЗА ШКОЛСКУ 2016/2017. ГОДИНУ И УПИСА УЧЕНИКА У СРЕДЊУ ШКОЛУ ЗА ШКОЛСКУ 2017/2018. ГОДИНУ

Измене

Како јавља Школски портал, најављене су одређене измене при полагању завршног испита за ученике основних школа. Највећа промена је у односу броја бодова за упис – успех из основне школе сада ће ностити највише 60 поена, а завршни испит 40, док је претходне две године тај однос био 70:30.

КОРИСНИ САЈТОВИ


На интернет страници СРЕДЊА ШКОЛА – ЕДУКАЦИЈА можете кликовима на предложене линкове сазнати више о начину бодовања завршног испита, прорачуну бодова, које сте до сада остварили, својим успехом у школи, потребним документима за упис у средње школе, као и о календару и терминима за полагање завршних испита.

О помоћи у избору будућег занимања, више можете сазнати ОВДЕ.

На ОВОЈ страници можете израчунати број бодова које сте остварили током школовања у шестом, седмом и осмом разреду основне школе. Ближи се полагање мале матуре и полако долази време да се сабирају бодови потребни за упис у средње школе. На истој страници можете погледати и још неке интересантне иформације, као и могућност израде тестова преко интернета!

Војна гимназија

O конкурсу за ученике Војне гимназије више можете сазнати ОВДЕ.

Powered by WebExpress